9.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Echt een 1-2-3 website met nooit geziene functies

Gepubliceerd op 16 september 2014 door Angelo Verna.

De website is de makkelijkste waar ik ooit mee gewerkt heb.
Waar ik grijze haren van krijg is steeds het opnieuw invullen van al je opleidingen, werkervaringen, enz. Als consultant is dat een hele boel maar tot mijn verbazing was ik bij Beworkhappy door heel dit stadium met slechts 2 klicks!
Registreren kon gewoon met mijn reeds zeer uitgebreid linkedin profiel. Handig, dat spaart me een eerste ergernis. Opleidingen en werkervaringen invoegen kon ik dan vervolgens met een bestaande cv in word of pdf of door opnieuw mijn linkedin profiel te lezen. Werkt super! Op de koop toe kreeg ik een mooie 3D DNA string met al mijn sterkten en ervaringen tentoongesteld. Klopt aardig, marketing, sales, idd de zaken waar ik het meeste ervaring in heb.
Nu wou ik de jobs gaan zoeken maar waar geef ik de kernwoorden in zoals op andere sites? Euh niet dus... Een 3e keer klikken op match en daar verschenen alle jobs die voor mij passend zijn, gematched aan mijn 'werk dna'. Het zijn er maar een 50 tal maar ze zijn wel geschikt om onmiddelijk op te sollicicteren. Bij andere jobsites vraagt men jou enkele kernwoorden en krijg je vervolgens 270 'relevante jobs' waar je kan gaan in graven... 2 Maanden later heb ik een nieuwe job als sales en development manager. Thank you BeWorkHappy!

Pluspunten
  • Registreren kan met 1 klik
  • CV invoeren kan met 1 klik
  • Mooie 3D 'werk DNA'
    Werk zoeken is slechts, jawel, 1 klik :)
    Voor werkzoekenden is alles gratis en men heeft een 0800 nummer voor support.
Minpunten
  • Je kan niet rechtstreeks in je werk dna wijzigen, al mis ik dit niet echt maar een vriend van me gaf die opmerking.
  • Merk is nog niet bekend bij iedereen (al denk ik dat dat niet lang gaat duren met deze technologie, ik ben fan :)).
Aan te bevelen

Ja, jobboard van de toekomst als je het mij vraagt.