7.3
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
36

Zoekbijbaan.nl

Gepubliceerd op 18 augustus 2007 door iceice38.

Toen ik op weg naar school was, kreeg ik een flyer in mijn handpalm geduwt. Net toen ik het wilde weggooien zag ik het woord bijbaan staan, waarnaar ik toentertijd op zoek was. Die dag nog heb ik de site zoekbijbaan.nl bezocht en tot mijn verbazing kreeg ik een gigantisch aanbod van bijbanen voorgeschoteld. Toen ik had geselecteerd van welke steden ik het aanbod wilde ontvangen, kreeg ik zodra er een nieuwe vacature openstond een email toegestuurd. Na een tijdje heb ik net als vele andere gelukkigen ook een leuke bijbaan kunnen vinden dankzij zoekbijbaan.nl. Ik werk er nog steeds en heb het naar mijn zin.

De site zelf is erg overzichtelijk en de stappen die je doorloopt eveneens, omdat je precies kunt aangeven waar, hoelang en hoe je wilt werken. Nadat de zoekresultaten weergegeven zijn, krijg je ook het aanbod van de bijbanen in de omgeving van de stad die je hebt geselecteerd.

Tevens is het erg handig dat de uurloon, noodzakelijkheid van een rijbewijs en het minimum aantal dagen waarop gewerkt moet worden erbij vermeld worden, zodat je een goede indicatie krijgt van het werk waarnaar je wilt solliciteren (of informatie over wilt).

Zoekbijbaan fungeert als een online uitzendbureau en maakt een hoop mensen blij met het grote aanbod aan bijbanen, waarmee veel mensen aan een bijbaantje komen.