6.7
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
61

Boekenclub met special effect

Gepubliceerd op 5 maart 2007 door ted.

Onder vele mensen bekend en berucht. De Nederlandse boekenclub beter bekend onder de naam ECI verkoopt de nieuwste boeken vaak met een beetje korting aan leden. Eens in de zoveel tijd ontvang je een gids waaruit je bestelingen kan doen. Als je lid bent ben je verplicht om eens in de zoveel tijd voor een bepaald aantal euro te besteden. Als je dit niet doet krijg je gewoon wat opgestuurd en moet je er nog voor betalen ook. Dit kan erg vervelend zijn als je even krap in je geld zit.
De Nederlandse boekenclub is erg leuk als je genoeg geld hebt en veel leest. Bestellingen annuleren of het lidmaatschap opzeggen is vaak een erg lastige en langdurige aangelegenheid.
Ook sommige colporteurs van de Nederlandse boekenclub die langs de deuren gaan om abonnement van de ECI te verkopen kunnen erg hardnekkig zijn. Eenmaal ja gezegd is het vaak erg lastig om onder je abonnement van de Nederlandse boekenclub uit te komen.

Pluspunten
  • Makkelijk vanuit je huis de laatste boeken bestellen, betaling o.a per acceptgiro.Betaling in termijnen mogelijk wel tegen behoorlijke rente.