9.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Gebruiksgemak:
Wat vind je van deze ervaring?
61

Gewoon een kekke webwinkel

Gepubliceerd op 2 maart 2007 door johnsmith.

The Gadget Company is een leuke webshop. De teksten zijn 'kek' geschreven, de (after)-sales support is er prima en de prijzen zijn er vrijwel het laagste van de gadgetwinkels.
Toen ik er bestelde was mijn bestelling er binnen enkele dagen. Het was verpakt in een robuuste doos en werd keurig door de postbode aangeboden. Toen ik met een klein probleempje zat werd mijn bericht binnen een paar uur beantwoord en dat was zelfs in het weekend.
De prijzen zijn er niet al te hoog en ook de verzendkosten zijn er laag (en zo niet gratis vanaf 50 euro). Betalen kun je er met je credit-card en per bankoverschrijving. Ook kun je kiezen voor rembours, dat betekent dat je betaalt aan de postbode.

Conclusie mag toch zeker wel zijn dat The Gadget Company een webwinkel is die tijd besteed aan de klant en niet louter de tijd steekt in het verkopen. The Gadget Company verkoopt leuke producten, met wellicht een iets te klein assortiment. Daar staat echter wel weer tegenover dat het assortiment bijna alleen leuke gadgets bevat die -volgens hun website- een hoog hebbe hebbe hebbe gehalte hebben. Kortom zeker wel een bezoekje en misschien zelfs wel een bestellinkje waard.

Pluspunten
  • leuke producten
  • goede sales support
  • leuke teksten
    - lage prijzen