4.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
0

Frustrerende en stressvolle ervaring

Gepubliceerd op 20 november 2016 door E. van den Bergh.

Voor mijn huwelijksdag deden de goede recensies mij kiezen voor Suit-yourself. Helaas had ik daar snel spijt van door het telkens niet nakomen van afspraken, het gebrek aan communicatie en nog belangrijker een maatpak met flinke plooien.
De intake verliep perfect, alles was mogelijk en het zou helemaal goed komen, ik hoor het ze nog zeggen. Helaas liep het allemaal anders.
Het meerdere keren niet nakomen van gemaakte afspraken was al frustrerend maar als je dan een mail stuurt en je krijgt geen reactie of je belt en ze bellen nooit terug dan begint het al te kriebelen. Alleen boos worden hielp soms maar dat was maar voor even.
Gelukkig was het pak was op tijd binnen, daar ging het om. Er moest nog iets worden vermaakt i.v.m. plooien op de rug. Wederom werden afspraken niet nagekomen maar het was eindelijk zover, ik kon het pak ophalen. Toch nog even aandoen. De schrik zat er goed in want de plooien waren grotendeels weg maar de colbert ging totaal niet meer dicht. Niemand snapte er iets van maar het zou goedkomen.
5 dagen voor mijn huwelijk was het pak weer klaar. Gelukkig paste het pak wel weer maar de plooien waren weer terug. I.v.m. het naderen van de huwelijksdag toch maar besloten om het pak te houden, ik kon niet anders.
Na de mooie huwelijksdag een mail geschreven naar de manager met mijn ervaringen. Als genoegdoening kreeg ik hotelbonnen opgestuurd. Helaas waren het bonnen waarbij ik zelf eerst een flinke investering moest doen om voor een korting in aanmerking te kunnen komen. Maar erger nog, de bonnen waren grotendeels reeds verlopen. Hoe klantvriendelijk kan je zijn.
Uit frustratie de bonnen weggegooid en het gemeld bij de manager. Hij vond het jammer dat ik ze weg had gegooid want ze waren nog wel geldig maar dat was hij even vergeten te melden.
Ik ben er klaar mee, voor mij nooit Suit-yourself meer.

Minpunten
  • Komen afspraken niet na
    Zeer slechte communicatie
    Slechte klachtenafhandeling
Aan te bevelen

Nee, het maatpak was niet correct gemaakt en de communicatie is zeer slecht.