4.0
Aanbod:
Prijs/kwaliteit:
Service:
Wat vind je van deze ervaring?
41

Inderdaad Too! stylish

Gepubliceerd op 22 augustus 2007 door Quakeer.

Deze beoordeling heeft me bijna een jaar van mijn leven gekost. Mijn advies aan de webmaster is compleet opnieuw opbouwen of een andere hoster/provider zoeken, want dit gaat niet werken.

Ik gebruik de link om naar de site te gaan met mijn Opera versie 9.2, zie een mooie header tevoorschijn komen, paar seconden later een mooie menubalk aan de linkerkant en aan de rechterkant hiervan iets wat op plaatjes in opbouw moet lijken.

Ik ben op zoek naar een laptop, dus selecteer Computer - Laptop. Ook hier duurt het erg lang (meer als een halve minuut) voor de plaatjes (deels) zichtbaar worden. Ik denk bij mezelf, het zou kunnen dat hij Opera niet goed ondersteunt, laat ik eens terugvallen op Internet Explorer. Helaas zijn de resultaten daar niet veel beter.

Ik keer weer terug naar Opera, waar inmiddels een tweetal plaatjes zichtbaar zijn. Die van de Apple Laptop - Ibook - Powerbook en de Dell Inspiron 1100 Value.
Beide aangeboden voor een half miljoen euro per stuk !!! (Om precies te zijn resp. 555.551,00EUR en 555.552,00EUR) Als laatste dan maar naar de omschrijving geklikt van deze artikelen of daarbinnen misschien de correcte prijs stond. Bij de Apple kom ik niet veel verder dan dat het artikel ergens in 2005 is opgevoerd. Bij de Dell kom ik iets tegen wat verdacht veel op affiliate marketing lijkt.

Het is niets te veel gezegd dat ik met schrik in mijn hart deze pagina verlaat.

Pluspunten
  • Professioneel uitziende header
  • Dat was het eigenlijk wel